Γιώργος Θαναηλάκης: Η συμβουλή που του έδωσε ο Χρήστος Φερεντίνος για την παρουσίαση του Deal

Γιώργος Θαναηλάκης

Τι απαντά ο γνωστός αθλητικογράφος για τη σύγκριση που τον περιμένει με τον προκάτοχό του;

Ο Γιώργος Θαναηλάκης έκανε την έκπληξη τη φετινή σεζόν, αφού αποδείχθηκε ο επικρατέστερος για την παρουσίαση του Deal, που επιστρέφει ανανεωμένο τη νέα σεζόν στον Alpha. Όπως είχε γίνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα, αρκετοί ήταν οι «μνηστήρες» που πέρασαν από δοκιμαστικό για το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι. Ωστόσο, το όνομα του γνωστού αθλητικογράφου ήταν τελικά εκείνο που ξεχώρισε.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τον Αστέρη Κασιμάτη, ο νέος παρουσιαστής του Deal αποκαλύπτει την επικοινωνία που είχε με τον προκάτοχό του, Χρήστο Φερεντίνο, καθώς και τη συμβουλή που του έδωσε για την παρουσίαση.

«Είμαστε φίλοι με τον Χρήστο. Έχει συνδέσει το όνομά του με αυτό το τηλεπαιχνίδι. Του τηλεφώνησα γιατί ήθελα να μάθω κυρίως για το πώς είναι τα γυρίσματα. Μου είπε να μη φοβάμαι τίποτα και ότι μου έχει τεράστια εμπιστοσύνη. Έχω προσμονή να δω πώς θα με δεχτεί και ο κόσμος. Είναι τεράστια πρόκληση για μένα», δηλώνει ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Νομίζω ότι και οι τηλεοπτικές εκπομπές θα σπεύσουν να σε συγκρίνουν με τον προκάτοχό σου.

«Σίγουρα θα μας συγκρίνουν. Αλλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα πουν. Γενικά, μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο θετικά με αντιμετώπισε η τηλεόραση όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι ο παρουσιαστής του Deal. Από όλες τις εκπομπές δεν άκουσα κάτι πολύ άσχημο. Έχουμε ήδη γυρίσει κάποια επεισόδια. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Το κάστινγκ των παικτών είναι εξαιρετικό. Αλλά βέβαια, όπως πάντα, τελικός κριτής είναι ο κόσμος», απαντά ο Γιώργος Θαναηλάκης.