Γιώργος Σαββίδης: «Κάποτε ήθελα να γίνω ηθοποιός για να φοράω θεατρικά κοστούμια»

Γιώργος Σαββίδης

"Με την πάροδο του χρόνου, ο λόγος ήταν άλλος σε διάφορες χρονικές στιγμές" εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο Γιώργος Σαββίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα με αφορμή την επερχόμενη δεύτερη σεζόν για την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Παραλία. Μέσα σε όλα, δε, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε τόσο για τη συνέχιση του δημοφιλούς σίριαλ όσο και τους λόγους που τον οδήγησαν στην υποκριτική.

Πως αισθάνεσαι που η αγαπημένη δραματική σειρά «Παραλία» συνεχίζεται για 2η σεζόν και εξακολουθείς να αποτελείς μέρος της;

Νιώθω πάρα πολύ ευγνώμων που θα είμαι για άλλη μια χρονιά με αυτούς τους υπέροχους συνεργάτες. Το διάστημα που είχαν σταματήσει τα γυρίσματα

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για τη νέα σεζόν;

Θα ήθελα πολύ οι τηλεθεατές που αγάπησαν τη σειρά να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, γιατί είναι τεράστια επιβεβαίωση για εμάς να βλέπουμε ότι κάτι που έχει γίνει με τόσο κόπο και μεράκι πετυχαίνει τον στόχο του. Τους ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που δείχνουν στην «Παραλία».

Πως αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Από μικρός ήθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς συνέβη. Με την πάροδο του χρόνου, ο λόγος ήταν άλλος σε διάφορες χρονικές στιγμές. Κάποτε, ας πούμε, ήθελα να γίνω ηθοποιός για να φοράω θεατρικά κοστούμια! Τρέχα γύρευε δηλαδή.