Γιώργος Περρής: «Όταν έγινα 40, έλεγα να φάμε κόλλυβα αντί για τούρτα και να βάλουμε κηδειόσημο»

Γιώργος Περρής

"Το 40 είναι δύσκολο νούμερο, με "βάρεσαν" κάπως. Ευτυχώς μου πέρασε αυτή αίσθηση".

Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα παραχώρησε ο Γιώργος Περρής. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για όλους και για όλα σε μία όμορφη εξομολόγηση, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη σχέση του με τον χρόνο και τη μουσική.

«Όταν πέρσι έγινα 40, έλεγα αντί για τούρτα να φάμε κόλλυβα και αντί για πρόσκληση να βάλουμε κηδειόσημο. Το 40 είναι δύσκολο νούμερο, με «βάρεσαν» κάπως. Τα 30 δεν τα κατάλαβα, μου άρεσαν. Φέτος που κλείνω τα 41 είναι πιο εύκολα, σαν να είμαι πολύ μακριά από τα 50. Διανύω μία ωραία περίοδο της ζωής μου, ευτυχώς μου πέρασε η προηγούμενη αίσθηση», παραδέχεται ο Γιώργος Περρής.

«Ζούμε σε μία εποχή που μας βάζει σε σύγκριση. Στα social είναι όλα ωραιοποιημένα, έτσι ώστε να μη βλέπουμε την αλήθεια, όποια κι αν είναι. Το να θέλεις να συγκεντρωθείς στη συγκίνηση, στο αληθινό μοίρασμα με τον άλλο, είμαι μία επαναστατική πράξη», τονίζει αμέσως μετά ο τραγουδιστής.

«Νομίζω ότι ποτέ δεν υπήρξα τραγουδιστής της μόδας. Το ρεπερτόριο που επιλέγω είναι πιο διαχρονικό. Γι’ αυτό και το κοινό στις συναυλίες μου είναι από 20 ετών έως πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους. Πήγαινα πάντα πλάγια με τις μόδες, δεν μπορούσα να νιώθω εγκλωβισμένος», δηλώνει ο Γιώργος Περρής.

«Το τραγούδι με οδήγησε σε μέρη του κόσμου που ούτε καν τα φανταζόμουν. Μου έβγαλε έναν πολύ τολμηρό εαυτό, ένα θάρρος που δεν είχα, γιατί στη ζωή μου ήμουν και είμαι πολύ ντροπαλός», εξομολογείται χαρακτηριστικά ο Γιώργος Περρής.

Πηγή φωτογραφίας: NDP