Γιώργος Πατούλης – Το πρώτο σχόλιο μετά την είδηση ότι θα ξαναγίνει πατέρας: «Δεν περιμένουμε δίδυμα»

Γιώργος Πατούλης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και η νυν σύντροφός του.

Η είδηση πως ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, πρόκειται να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας «έσκασε» σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια το πρωινό της Δευτέρας (26/8). Το χαρμόσυνο γεγονός έφερε στο φως με ρεπορτάζ της η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα OnTime.

Ο Γιώργος Πατούλης μετά το χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, έχει γίνει γνωστή η σχέση του με τη Νάνσυ Κοιλού, πρώην συνεργάτιδά του στην Περιφέρεια Αττικής. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, συζεί τον τελευταίο καιρό στη Γλυφάδα και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το newsit.gr και ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης, ο Γιώργος Πατούλης επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός, όμως – όπως διευκρίνισε – η σύντροφός του δε βρίσκεται στο τέλος της κύησής της.

«Δεν είναι ετοιμόγεννη», ανέφερε ο τέως περιφερειάρχης. Τόσο ο Γιώργος Πατούλης, όσο και η σύντροφός του, από την αρχή της σχέσης τους διατηρούν χαμηλούς τόνους, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και αρχικά έγινε γνωστό ότι ο πελαργός θα χτυπήσει… εις διπλούν την πόρτα του ζευγαριού, ο Γιώργος Πατούλης διευκρίνισε ότι δεν περιμένουν δίδυμα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη θητεία του Γιώργου Πατούλη στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής, όπου η Νάνσυ Κοιλού ήταν στενή του συνεργάτιδα. Ο τέως περιφερειάρχης και η κατά περίπου 30 χρόνια νεότερή του σύντροφός του, συζούν στη Γλυφάδα το τελευταίο διάστημα και, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, περιμένουν με προσμονή το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Πάντως, λίγες ώρες αφού έγινε γνωστό ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, ο Γιώργος Πατούλης επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram με άλλα τρία… μέλη της οικογένειάς του, που δεν είναι άλλα από τους αγαπημένους σκύλους του.