Zappit

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο κόσμος δεν έρχεται για να αφήνει κάποια χρήματα σε ένα ταμείο, θα πρέπει να το αντιληφθούμε αυτό»

"Ο κόσμος είναι αυτός που μας δίνει δουλειά κι εμείς του δίνουμε χαρά" δήλωσε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Grand Hotel στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Γεροντιδάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και μίλησε για την ανάγκη που έχει ο κόσμος για θέατρο και κινημαρογράφο.

«Μετά την καραντίνα είχα την τύχη να δουλέψω με την Κάτια Δανδουλάκη στην παράσταση «Βλέπω τον θάνατό σου, αγάπη μου». Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος έδειξε αυτό, κάτι που δεν περίμενα οφείλω να ομολογήσω. Θεωρώ ότι ο κόσμος διψά για κάτι όμορφο, ποιοτικό, για γνώση, για πράγματα που θα τον κάνουν χαρούμενο. Δεν είναι απλά για να έρχεται να αφήνει κάποια χρήματα σε ένα ταμείο, θα πρέπει να το αντιληφθούμε αυτό.

Ο κόσμος είναι αυτός που μας δίνει δουλειά κι εμείς του δίνουμε χαρά. Τα δύο αυτά είναι αλληλένδετα. Νομίζω ότι μετά την Covid-19 όλο αυτό μπήκε κάπως στη σφαίρα μίας συζήτησης και από ό,τι βλέπω στα περισσότερα θέατρα ανεβαίνουν πολύ ωραίες παραστάσεις και ο κόσμος τρέχει να τις δει. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και πρέπει να κρατηθεί’ ανέφερε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Πηγή εικόνας ndp