Γιώργος Χειμωνέτος – Δύσκολες ώρες για τον Ολυμπιονίκη: «Μου στάθηκες σαν πατέρας»

Γιώργος Χειμωνέτος

"Να μου φιλήσεις την μάνα μου και τον πατέρα μου, να παίξετε ένα τάβλι και για μένα εκεί πάνω" γράφει ο Γιώργος Χειμωνέτος στο "αντίο" του.

Τις δύσκολες ώρες που καλείται να διαχειριστεί στο παρόν μοιράστηκε ο Γιώργος Χειμωνέτος, πριν από λίγες ώρες, με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Κι αυτό καθώς ο Ολυμπιονίκης ποδηλασίας αποχωρίστηκε για πάντα τον πατέρα της αγαπημένης του συζύγου.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χειμωνέτος επέλεξε να δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον πεθερό του τις οποίες και συνόδευσε με τα εξής λόγια. «Κώστα μου αγαπημένε, την έκανες για το δικό σου ταξίδι στο φως με καλοσύνη και την μοναδική αξιοπρέπεια σου. Αυτά τα 12 χρόνια που σε γνώρισα άνοιξες την αγκαλιά σου και μου στάθηκες σαν πατέρας όχι σαν πεθερός. Συγκυρία τι να πω είχατε και το ίδιο όνομα».

«Τα κοινά πολλά μιας και ήσουν ποδηλάτης από μικρός, τυχαίο δεν νομίζω. Μαζί συζητήσαμε ,γελάσαμε παίξαμε, οραματιστήκαμε, δουλέψαμε και ονειρευτήκαμε κι άλλα πολλά αμέτρητα που μπορώ να περιγράψω. Καλό ταξίδι πεθερέ μου. Το χιούμορ σου το κράτησες μέχρι το τέλος, όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν».

«Να μου φιλήσεις την μάνα μου και τον πατέρα μου (να παίξετε ένα τάβλι και για μένα εκεί πάνω). Καλή αντάμωση αρχηγέ μου» καταλήγει ο Γιώργος Χειμωνέτος σε αυτή την φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Πηγή εικόνας: NDP Photo