Γιατρός: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δίνει το μεγαλύτερο spoiler για τον δεύτερο κύκλο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

"Γύρισμα στο κοιμητήριο. Μπροστά στις κάμερες, λυπημένοι για το πρόσωπο που χάσαμε..."

Με την πρώτη σεζόν ο «Γιατρός» του Alpha κατόρθωσε να κερδίσει τις θετικότερες εντυπώσεις των τηλεθεατών για να δημιουργήσει ακόμη υψηλότερες προσδοκίες για την δεύτερη σεζόν, η οποία και είναι προ των πυλών.

Πριν από λίγες ώρες όμως, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα πολύ ιδιαίτερο spoiler για όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου. Ειδικότερα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς δημοσίευσε μια ιστορία από το γύρισμα που είχε στο κοιμητήριο.

«Γύρισμα στο κοιμητήριο. Μπροστά στις κάμερες, λυπημένοι για το πρόσωπο που χάσαμε. Μετά τις κάμερες, χαρούμενοι για αυτό που φτιάχνουμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην ιστορία που δημοσίευσε στα social media. Πλάι στον κεντρικό ήρωα, σε αυτό το πλάνο, βλέπουμε την Βασιλική Τρουφάκου που υποδύεται την Σοφία Αλεξανδρή και τον Παναγιώτη Εξαρχέα που ερμηνεύει τον Δημήτρη Αποστόλου.

Εύλογη, ωστόσο, είναι η απορία πολλών τηλεθεατών για τον ποιον ήρωα θα… κλάψουμε νωρίς στα πρώτα επεισόδια της σειράς «Γιατρός» του Alpha.