Γιάννης Βούρος: «Η Νταίζη Σεμπεκοπούλου λέει αλήθεια, έτυχε εκείνη την περίοδο να είμαι άτακτος»

Γιάννης Βούρος

"Το συναίσθημα μου εκείνη την εποχή κέρδισε, στα πάντα ακολούθησα και ακολουθώ το συναίσθημα μου" ομολογεί ο Γιάννης Βούρος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Βούρος στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο με αφορμή την θεατρική του επάνοδο με την παράσταση «Λυσσασμένη γάτα». Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο έμπειρος ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει έμεσα στην πρώην σύζυγο του, Νταίζη Σεμπεκοπούλου που έψεξε τις αταξίες του σε προηγούμενη της συνέντευξη.

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Όταν τελείωσε ο γάμος με τον Γιάννη Βούρο έκανα δύο χρόνια να συνέλθω, ήταν λίγο άτακτος»

Προσφάτως, σε συνέντευξη της, η πρώην σύζυγος σου, η ηθοποιός Νταίζη Σεμπεκοπούλου, είπε ότι ναι μεν έχετε άριστες σχέσεις αλλά τότε που χωρίσατε την πείραξε πολύ και ήσουν λίγο άτακτος. Ήσουν άπιστος;

Αλήθεια λέει. Έτυχε εκείνη την περίοδο. Ξέρεις, είναι αυτό που λέω – κι όχι μόνο εγώ, το λένε όλοι – ότι ο έρωτας δεν διαλέγει. Όταν ερωτεύεσαι, ερωτεύεσαι. Ο σπουδαίος Γάλλος ψυχολόγος Εμίλ Κουέ είχε πει: «Μη βάλετε τη λογική να παλέψει το συναίσθημα. Το συναίσθημα θα κερδίσει». Το συναίσθημα μου εκείνη την εποχή κέρδισε. Στα πάντα ακολούθησα και ακολουθώ το συναίσθημα μου.

Είσαι φίλος με τις πρώην συζύγου σου, αλλά και η νυν σύζυγος σου, η Λένα Κώνστα, το κάνει και σε έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό.

Ναι, με έχει βοηθήσει πολύ σε όλα και κυρίως στο να συγκροτηθεί η οικογένεια. Η Λένα με συμμάζεψε. Εγώ είμαι «ανεμοδούρα». Πολύ σκορπιός.

Πως λοιπόν έχεις καταφέρει να σε αγαπάνε οι πρώην σου και μάλιστα εφόσον παραδέχθηκες ότι υπήρξες και άτακτος;

Νομίζει ότι έχει να κάνει και με την ποιότητα, την παιδεία, τον ψυχισμό και της απέναντι πλευράς. Εγώ μπορεί να το ήθελα – ξέρεις, ενοχικά, «μετέφρασε» το όπως θέλεις – αλλά έχει να κάνει και με τον τρόπο που βιώνει τη σχέση και η άλλη πλευρά. Γιατί αν πάρεις ξεχωριστά τις συντρόφους μου, είναι άνθρωποι με ποιότητα και με παιδεία ψυχής, έχουν υψηλό επίπεδο. Πραγματικά, ήμουν ευλογημένος σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου.