Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα, δεν έχω ενοχές για πολλά πράγματα»

Γιάννης Στάνκογλου

"Μπορεί κάποιες φορές πάνω σε ένα μεθύσι να πεις μια κουβέντα παραπάνω αλλά την επόμενη μέρα θα ζητήσω συγνώμη" τονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη αυτή την εβδομάδα στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα κωμική, καθημερινή, σειρά της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για όλα όσα θα άλλαζε στο παρελθόν αλλά και τη σημασία της συγνώμης.

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, τι θα άλλαζες;

Νομίζω τίποτα. Ίσως μερικά πράγματα να τα είχα κάνει λίγο πιο μικρός. Όπως το να έμπαινα λίγο πιο μικρός στη Δραματική Σχολή. Βέβαια, στην ηλικία των 24, ίσως με καθόρισε για να δω αλλιώς τα πράγματα. Λίγο πιο ώριμα. Μπορεί, αν έμπαινα πιο μικρός, να τα έβλεπα αλλιώς. Νομίζω ότι δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα.

Δεν έχω ενοχές για πολλά πράγματα. Δεν έχω φτάσει σε σημείο που να σκεφτώ, «τώρα τι έκανες βρε μαλ…». Μπορεί κάποιες φορές πάνω σε ένα μεθύσι να πεις μια κουβέντα παραπάνω αλλά την επόμενη μέρα θα ξυπνήσω και θα πάρω τηλέφωνο και θα ζητήσω συγνώμη.

Ζητάς συγνώμη;

Ναι, βέβαια! Το θεωρώ τρομερά σημαντικό, Όταν νιώθεις ότι έχεις κάνει λάθος ή ότι έχεις προσβάλλει κάποιον ή ότι είπες κάτι που δεν έπρεπε, έτσι πρέπει.