Γιάννης Γιοκαρίνης – Η σύντροφός του αποκαλύπτει για το βίαιο περιστατικό: «Πήγαμε στον ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»

Γιάννης Γιοκαρίνης

"Έπρεπε να βάλω όρια και είχα ήδη αργήσει. Έπρεπε να τον σώσω από τον αλκοολισμό που τον τρώει".

Στο βίαιο περιστατικό που ενεπλάκησαν Γιάννης Γιοκαρίνης και Σοφία Μιχαλοπούλου την περασμένη άνοιξη μίλησε η σύντροφος του τραγουδιστή. Ήταν ξημερώματα της 3ης Απριλίου, όταν η ΕΛ.ΑΣ δέχθηκε κλήση από τη γυναίκα του γνωστού καλλιτέχνη, καταγγέλλοντάς τον για επίθεση σε κατάσταση μέθης.

Παρών στο περιστατικό ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, ο οποίος παρενέβη και απέτρεψε την επίθεση. Στη συνέχεια, η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη, πριν από την έναρξη της δίκης, ανακάλεσε την καταγγελία. Όπως είχε δηλώσει τότε, ο καλλιτέχνης δεν σήκωσε χέρι πάνω της στον καυγά που είχαν.

Στο αυτόφωρο ο Γιάννης Γιοκαρίνης – Ξεσπά η σύζυγός του στους δημοσιογράφους: «Δεν έχει γίνει τίποτα»

«Είμαστε πάρα πολύ καλά πλέον με τον άντρα μου, Γιάννη Γιοκαρίνη. Το περιστατικό που είχαμε, ότι δηλαδή πήρα την αστυνομία τηλέφωνο μετά από φωνές και επειδή τον είδα κάπως μεθυσμένο και φοβήθηκα, έπρεπε να το κάνω για να βάλω όρια απέναντι του και είχα ήδη αργήσει. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να σώσω και τον Γιάννη από αυτό που τον τρώει (αλκοολισμός) αλλά και εμένα. Ήταν η ύστατη προσπάθεια μου», δηλώνει η Σοφία Μιχαλοπούλου στο T-life και την Ειρήνη Πεϊβάνη.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Η σύζυγος του τραγουδιστή αποκαλύπτει στον αέρα – «Έχει υπάρξει βίαιος μαζί μου στο παρελθόν»

«Είχε πάρει πολλή μεγάλη διάσταση τότε και γράφτηκαν ανυπόστατα πράγματα. Ότι με έπιασε από τον λαιμό, με χτύπησε… Δεν ξέρω πώς κυκλοφόρησαν. Αυτό που είχε γίνει είναι ότι δέχτηκα λεκτική βία και ένιωσα ότι ο Γιάννης Γιοκαρίνης θα μου επιτεθεί, θα ορμήσει. Τότε ενστικτωδώς βούτηξα το τηλέφωνο και του λέω «Γιάννη δεν πάει άλλο αυτό, δεν μπορώ να ανεχτώ αυτή την συμπεριφορά». Και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία για να έρθει να του κάνει σύσταση, για να σταματήσει να φωνάζει και να βρίζει. Τον είδα να φέρεται σαν μεθυσμένος», αφηγείται στη συνέχεια.

Γιάννης Γιοκαρίνης – Σοφία Μιχαλοπούλου: «Η διάσταση που πήρε το θέμα ήταν κανιβαλισμός»

«Μίλαγε και εκφραζόταν σαν μεθυσμένος. Εκεί ήταν το αποκορύφωμα, η δική μου στιγμή δύναμης που είπα, όχι άλλο σε αυτή τη συμπεριφορά. Έπρεπε να βάλω ένα όριο. Ένας ανασταλτικός παράγοντας για εμένα για να θέσω τα όρια μου νωρίτερα, ήταν ότι ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι ευρέως γνωστός. Είδατε τι έκταση πήρε το θέμα και πόσα ειπώθηκαν για τον Γιάννη που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του εδώ και 60 χρόνια και κάποιοι πήγαν να τον αποκαθηλώσουν. Πλέον είναι μια χαρά. Μετά το περιστατικό αυτό, πήγαμε σε ψυχίατρο και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Πλέον τα θυμόμαστε και γελάμε, κάνουμε πλάκα με όλο αυτό», καταλήγει η Σοφία Μιχαλοπούλου για τη δυσάρεστη ιστορία.