Zappit

Γιάννης Γαλάτης: «Μάγκας ο Στέφανος Κασσελάκης, παλικάρι που ομολόγησε την αλήθεια του»

"Ξέρω πολλούς πρωθυπουργούς και πολιτικούς που είχαν πολλές εμπειρίες με άτομα του ίδιου φύλου" δηλώνει ο Γιάννης Γαλάτης.

Ο Γιάννης Γαλάτης έδωσε συνέντευξη, ύστερα από μεγάλο διάστημα απουσίας, στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, ο γνωστός Μυκονιάτης εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πως σας φαίνεται ο Στέφανος Κασσελάκης;

Μου θυμίζει τον Απόλλωνα για την ειλικρίνεια του να πει τα πάντα για τη ζωή του. Μάγκας, παλικάρι που ομολόγησε την αλήθεια του. Ξέρω πολλούς πρωθυπουργούς και πολιτικούς που είχαν πολλές εμπειρίες με άτομα του ίδιου φύλου. Θυμάμαι μικρός κάναμε βόλτα στον Βασιλικό Κήπο και σε κάποια γωνιά έπιασαν τον Μητρόπουλο να χαϊδεύεται με ένα αγόρι. Το θεώρησαν έγκλημα και τον κυνήγησαν για να τον πιάσουν. Τελικά το έσκασε στην Αμερική και έγινε ο κορυφαίος μάστορας που όλου γνωρίζουμε.

Είστε υπέρ του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια;

Το νομοσχέδιο αυτό έγινε για πρακτικούς λόγους. Να μπορεί, για παράδειγμα, όταν ένας σύντροφος πεθάνει, ο άλλος να πάρει την περιουσία του. Δεν είμαι υπέρ του να κάνουν παιδιά οι γκέι, αλλά να υιοθετούν. Να παίρνουν δηλαδή ορφανά παιδιά και να τα μεγαλώνουν. Μην φανταστείτε ότι θα τους μάθαιναν την ομοφυλοφιλία.

Πηγή εικόνας: NDP Photo