Γιάννης Δρακόπουλος: «Το καλάμι με τη δημοσιότητα το καβαλάς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο»

Γιάννης Δρακόπουλος

"Δεν γίνεται να μην το καβαλήσεις λίγο, απλά θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχω παρακαβαλήσει" δηλώνει ο Γιάννης Δρακόπουλος.

Ο Γιάννης Δρακόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου με αφορμή θεατρική παράσταση που συμμετείχε το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σχέση που διατηρεί ο ίδιος με την δημοσιότητα.

Έχω την αίσθηση, από αυτά που δείχνετε κι όπως μιλάτε, ότι δεν φοβηθήκατε μην καβαλήσετε το «καλάμι» με τη δημοσιότητα που ήρθε.

Νομίζω ότι το «καλάμι» το καβαλάς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δηλαδή, δεν γίνεται να μην το καβαλήσεις λίγο. Απλά θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχω παρακαβαλήσει. Όταν λαμβάνεις αυτή την τόσο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, όσο κι αν λες «εντάξει, εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου», αυτό δεν μπορεί να μη σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως.

Γι’ αυτό έχετε δηλώσει: «Είμαι αρκετά ψώνιο, γι’ αυτό και έγινα ηθοποιός».

Θεωρώ δεδομένο ότι για να γίνει κάποιος ηθοποιός, πολιτικός, ποδοσφαιριστής ή μπασκετμπολίστας πρέπει να έχει μέσα του αυτό το ψώνιο της αναγνωρισιμότητας, αλλιώς δεν το κάνει αυτό το πράγμα. Έχεις μέσα σου κι αυτό το «θέλω να γίνω γνωστός, θέλω να με ξέρει ο κόσμος».