Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη αντίδραση, όλο νόημα, μετά τον χωρισμό από την Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης

Διαβάστε περισσότερα...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου η είδηση πως ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μετά από 17 χρόνια έγγαμου βίου. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να κάνει την πρώτη του αντίδραση στα social media.

Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 17 χρόνια γάμου

Σύμφωνα με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, η σχέση του ζευγαριού παραμένει εξαιρετική και μάλιστα οι δυο τους σκοπεύουν να ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη μαζί με την 16χρονη κόρη τους. Η Ισμήνη, άλλωστε, αποτελεί πάντα την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα του Σαββάτου, o Γιάννης Αϊβάζης επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια ιστορία γεμάτη νόημα. Σε αυτήν, λοιπόν, έγραψε το… απόφθεγμα της ημέρας όπως χαρακτηριστικά επισήμανε στο τέλος της.

«Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, έτσι τα καλύτερα πράγματα μπορούν να πέσουν μαζί» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως αυτή είναι η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του ηθοποιού με την σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, Μαρία Κορινθίου να κρατάει για την ώρα στάση σιγής.