Γεράσιμος Γεννατάς: «Καρφώνει» για το πρόωρο φινάλε του Έρωτα Φυγά – «Ξαφνικά μένουμε χωρίς δουλειά, πώς αδιαφορεί ένα κανάλι;»

Γεράσιμος Γεννατάς

"Μέχρι τώρα είχαμε τη δικαιολογία της χαμηλής τηλεθεάσης. Ο "Έρωτας Φυγάς" όμως έχει πάρα πολύ υψηλά νούμερα", σχολιάζει ο γνωστός ηθοποιός.

Για το πρόωρο τέλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς» στο ΟΡΕΝ μίλησε ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που ενσαρκώνει τον ρόλο του Στρατή στο επιτυχημένο καθημερινό σήριαλ, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Αυγή και τη δημοσιογράφο Πόλυ Κρημνιώτη.

«Για μένα το θέμα είναι πώς ένα κανάλι αδιαφορεί για τους θεατές του. Γιατί μέχρι τώρα είχαμε τη δικαιολογία της χαμηλής τηλεθεάσης. Ο «Έρωτας Φυγάς» όμως έχει πάρα πολύ υψηλά νούμερα. Πώς αδιαφορείς λοιπόν για όλους αυτούς τους ανθρώπους;», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Γεράσιμος Γεννατάς.

«Από την άλλη, είμαστε και όλοι εμείς οι συντελεστές που ξαφνικά μένουμε χωρίς δουλειά πέντε μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας. Η κίνηση αυτή τοποθετεί τα πράγματα σε μια άλλη συνθήκη που, κατά τη γνώμη μου, θα γίνει πολύ πιο ζοφερή σε ό,τι αφορά τα εργασιακά των καλλιτεχνών», σημειώνει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Αυγή.

«Πολλοί από εμάς τους καλλιτέχνες νιώθουμε ότι ζούμε σε εχθρικό περιβάλλον και ότι για το επίσημο κράτος είμαστε άχρηστοι και ίσως επικίνδυνοι. Το ότι χαιρόμαστε μ’ αυτό που κάνουμε πάνω στη σκηνή δεν είναι το ζητούμενο γι’ αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων.

Γιατί η νέα τάξη πραγμάτων συμπυκνώνεται τα τελευταία χρόνια στον φόβο, στον τρόμο και στο ότι διαρκώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε προβλήματα, μεγάλα ή μικρότερα», υπογραμμίζει ο Γεράσιμος Γεννατάς στη συνέχεια της συνέντευξης.