Φωτιά στην Αττική: Ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε από χιλιάδες κόσμου να σωπάσουν στη συναυλία του

Θοδωρής Μαραντίνης

"Με τον άχαρο ρόλο των διασκεδαστών τέτοιες μέρες στέλνουμε αγάπη, ελπίδα και κουράγιο" δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Σε μια ιδιαίτερη ομολογουμένως κίνηση προχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, πριν από λίγες ώρες, στη συναυλία που έδωσε στη Ναύπακτο. Μια κίνηση ανθρωπιάς και συμπαράστασης, βεβαίως, από τον τραγουδιστή και τους μουσικούς των Onirama για τους κατοίκους της Αττικής που πλήγωσε για μια ακόμα φορά η μεγάλη πυρκαγιά των τελευταίων ωρών.

Έτσι, ενώ η συναυλία του συγκροτήματος βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Θοδωρής Μαραντίνης έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και σημείωσε τα εξής απευθυνόμενος στο κοινό. «Επειδή η μέρα σήμερα είναι λίγο δύσκολη, συνήθως σε αυτό το βίντεο φωνάζουμε όλοι πόσο καλά περάσαμε».

«Σήμερα όμως θέλω να κάνουμε απόλυτη ησυχία, να βάλουμε καρδούλες στον αέρα για όλους αυτούς που ζορίζονται ή έχουν χάσει το σπίτι τους. Καλή δύναμη σε όλους».

«Με τον «άχαρο» ρόλο των διασκεδαστών τέτοιες μέρες σας στέλνουμε με όλη την Ναύπακτο. Αγάπη, ελπίδα και κουράγιο! Καλή δύναμη σε όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά στο κείμενο με το οποίο και ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξε να συνοδεύσει αυτή την ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή εικόνας: NDP Photo