Φωτεινή Ντεμίρη: «Ο γιος μας δεν μπορεί να πάρει βοήθεια από εμάς, δεν έχουμε αυτές τις πλάτες»

Φωτεινή Ντεμίρη

"Πήγαμε σε μια πρεμιέρα τις προάλλες και δεν είχε πει σε κανέναν ότι είναι γιος μας" εξομολογήθηκε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η Φωτεινή Ντεμίρη πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι στην παράσταση «8 γυναίκες» και με αυτή την αφορμή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή ηθοποιός μίλησε με τρυφερότητα για τον αγαπημένο της γιο και την απόφαση να ασχοληθεί και εκείνος με την υποκριτική.

Όταν ο γιος σας, Τίτος Γρηγορόπουλος, σας είπε πως θα ακολουθήσει κι εκείνος τον καλλιτεχνικό δρόμο, είχατε κάποιο άγχος, γιατί πρόκειται για έναν δύσκολο χώρο αυτή την εποχή;

Όχι, κανένα άγχος. Χάρηκα πάρα πολύ που ο γιος μου εξέφρασε δειλά – δειλά την αγάπη του για την υποκριτική, όπως είχε συμβεί και με μένα. Του έδειξα τον δρόμο, που έπρεπε να σπουδάσει με μεγάλη χαρά. Βοήθεια από εμάς δεν μπορεί να πάρει, δεν έχουμε αυτές τις πλάτες, δεν θα το ήθελε κιόλας μπορώ να σου πω.

Ό,τι κάνει, το κάνει με τις δικές του πλάτες. Πήγαμε σε μια πρεμιέρα τις προάλλες και δεν είχε πει σε κανέναν ότι είναι γιος μας. Όταν τον πήγα να δώσει εξετάσεις στη σχολή για να μπει στο ωδείο, μου είπε: «Μαμά, σε παρακαλώ πολύ μην έρχεσαι». Τον άφησα μακριά για να μην δουν ότι είμαι η μαμά του. Δεν ήθελε ποτέ να χρησιμοποιεί τα ονόματα των γονιών του.

Θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί του; Θα ήταν εύκολο να διαχωρίσετε την προσωπική από την επαγγελματική σας σχέση;

Πρόσφατα κάναμε μια μικρή ταινία με τον γιο μου και υποδυθήκαμε τη μάνα με τον γιο και ήταν πολύ ωραία και για τους δυο μας. Μου αρέσει και ιδιαίτερα με τον γιο μου θα ήθελα να συνεργαστούμε.

Πηγή εικόνας: NDP Photo