Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Το παθιασμένο φιλί στο ηλιοβασίλεμα και η ανακοίνωση γάμου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γρηγόρης Μόργκαν

Ένα 24ωρο πριν τον γάμο τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη "λιώνει" στο βλέμμα του εκλεκτού της καρδιάς της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της κοινής τους ζωής, δηλαδή την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, δείχνουν έτοιμοι να ζήσουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν. Το ερωτευμένο ζευγάρι, μάλιστα, θέλησε να προλάβει τον Αύγουστο και να ανακοινώσει και επισήμως πως έχει αποφασίσει να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου μια μέρα αρχύτερα.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της όμορφης αθλητικογράφου, είδαμε το απόγευμα του Σαββάτου ένα σύντομο απόσπασμα που υποδηλώνει τον επερχόμενο γάμο. «We totally DO» έγραψε με ενθουσιασμό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη λεζάντα της νέας της δημοσίευσης με τους διαδικτυακούς της φίλους να πλημμυρίζουν με ευχές το προφίλ της.

Στο βίντεο παρακολουθούμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να συναντούν ο ένας τον άλλον μπροστά στη θάλασσα, να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί, να πιάνονται χέρι χέρι και να βουτούν στα κύματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ερωτευμένο ζευγάρι επιθυμεί την Κυριακή να πραγματοποιήσει μια λιτή τελετή δίπλα σε στενούς συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.