Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Η grande είσοδος και τα παθιασμένα φιλιά στο beach party μετά τον γάμο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γρηγόρης Μόργκαν

Ξεχειλίζει η ευτυχία για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν τις πρώτες ώρες της κοινής τους ζωής.

Και επίσημα παντρεμένοι είναι πλέον η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, οι οποίοι και προχώρησαν σε θρησκευτικό γάμο το απόγευμα της Κυριακής. Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να ενωθεί για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Ιωάννη τον Ερημίτη, στη Μαραθοκεφάλα στα Χανιά.

Λίγες ώρες μετά το μυστήριο, δε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν είχαν φροντίσει να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γι’ αυτό και είχε προγραμματιστεί ένα λαμπερό beach party για λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, ο καλός φίλος και συνεργάτης της γοητευτικής αθλητικογράφου, Κώστας Τσουρός φρόντισε να δώσει στους διαδικτυακούς του φίλους μια μικρή γεύση από την είσοδο των νεονύμφων στο πάρτι του γάμου τους.

Όπως βλέπουμε, δε, τα πυροτεχνήματα και τα παθιασμένα φιλιά ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γρηγόρη Μόργκαν είχαν τον πρώτο λόγο στην παραλία.