Zappit

Evgenia: «Όταν επέστρεψα στο τραγούδι, ήρθε το τέλος του γάμου μου»

"Και οι τρεις άντρες, που παντρεύτηκα, με γνώρισαν στην πίστα αλλά στη συνέχεια χωρίζαμε γιατί δεν ήθελαν να τραγουδάω" εξηγεί η Evgenia.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Evgenia στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή εξηγώντας γιατί έλαβαν τέλος οι τρεις γάμοι που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα.

Στη δουλειά σού επέβαλλαν ποτέ να κάνεις πράγματα που δεν ήθελες;

Βέβαια. Όταν είχα πάει να υπογράψω σε μια δισκογραφική εταιρία στη Σόφια, μου είχαν βάλει ως απαράβατο όρο στο συμβόλαιο ότι, αν ήθελαν οι ιθύνοντες να  κάνω κάποια πλαστική επέμβαση ή να αλλάξω χρώμα στα μαλλιά μου, θα έπρεπε να δεχτώ. Αρνήθηκα και έφυγα.

Ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι και να κάνω μεγάλη καριέρα, χωρίς όμως να εξαναγκαστώ σε τέτοιες υποχωρήσεις. Έτσι, έβαλα στην άκρη την καριέρα και έκανα οικογένεια, παντρεύτηκα και γέννησα τον γιο μου στα 26 μου χρόνια. Άφησα για λίγο το τραγούδι και επέστρεψα ύστερα από δύο χρόνια.

Τι σε οδήγησε στο πρώτο σου διαζύγιο;

Όταν επέστρεψα στο τραγούδι, ήρθε το τέλος του γάμου μου. Το αστείο είναι ότι και οι τρεις άντρες, που παντρεύτηκα, με γνώρισαν στην πίστα αλλά στη συνέχεια χωρίζαμε γιατί δεν ήθελαν να τραγουδάω. Προσπαθούσαν να με αλλάξουν, όπως κάνουν όλοι οι άντρες όταν αποκτούν δικαιώματα επάνω σου. Γίνονται κτητικοί και νομίζουν ότι τους ανήκεις. Εγώ δεν ανήκω σε κανέναν, ανήκω στον εαυτό μου.