Εβελίνα Παπούλια – Γιώργος Λιάντος: Συνεργάζονται ξανά μετά από 23 χρόνια χωρισμού

Εβελίνα Παπούλια

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μία κόρη (Αφροδίτη Λιάντου), είχε παντρευτεί το 1999 και χώρισε το 2001.

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος αποτέλεσαν ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τη δεκαετία του ’90. Καρπός του θυελλώδους έρωτά τους ήταν μάλιστα η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία επίσης ασχολείται με την υποκριτική όπως οι γονείς της.

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή. Έκτοτε, η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος διατηρούν άριστες φιλικές επαφές, σεβόμενοι το καλό της κόρης τους.

Μάλιστα, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται για πρώτη φορά στη νέα ταινία του Ντένη Ηλιάδη με τίτλο Buzzheart, που βγαίνει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβρη του 2024.

Στην ταινία, ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Όταν της ζητά να βγουν, εκείνη τον προσκαλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της. Οι γονείς της όμως (Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος), σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η Μαίρη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και προκειμένου να βεβαιωθούν πως εκείνος είναι ο κατάλληλος, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς. Τα τεστ ξεκινούν, σταδιακά γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, ενώ αρχίζει να αποκαλύπτεται μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες ισορροπίες…