Ετεοκλής Παύλου: Η απίστευτη μεταμόρφωση για χάρη της κόρης του

Ετεοκλής Παύλου

"Ποσό δύσκολο να είναι για έναν μπαμπά να βρει μια χώρα με μονόκερους και glitter παντού;".

Σε μία κίνηση που κανένας δεν περίμενε προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής του Breakfast@Star ανάρτησε το πρωινό του Σαββάτου (17/8) μία κοινή του φωτογραφία με την κόρη του, Μελίτα, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει κατά καιρούς στα social media. Ωστόσο, το… αξιοπερίεργο στην εν λόγω φωτογραφία δεν ήταν άλλο από το χρώμα των μαλλιών του.

«Ο θρύλος λέει πως οποίος έχει επισκεφτεί την χώρα των μονόκερων, σαν σήμερα 17 Αυγούστου, θα ξυπνήσει με ροζ και μωβ μαλλιά, αφού θα τον γλείψει ένας μονόκερος την ώρα που κοιμάται! Τελικά ο θρύλος είναι πραγματικός και όντως ξύπνησα έτσι σήμερα το πρωί και το Μελιτάκι μας έμεινε έκπληκτη μόλις άνοιξε τα ματάκια της και με αντίκρυσε. Τώρα σειρά έχει μόνο να βρω την χώρα των μονόκερων και να πάμε να τους δούμε. Ποσό δύσκολο να είναι για έναν μπαμπά να βρει μια χώρα με μονόκερους και glitter παντού;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

Ετεοκλής Παύλου

Τι είχε προηγηθεί; Ο παρουσιαστής του Star είχε πολύ απλά διηγηθεί το προηγούμενο βράδυ ένα τρυφερό παραμύθι στην κόρη του, Μελίτα, σύμφωνα με το οποίο αν κάποιος έχει επισκεφθεί τη χώρα των μονόκερων, που είναι οι αγαπημένοι της μικρής, τότε, το πρωί ξυπνά με ροζ και μωβ μαλλιά, καθώς στον ύπνο του τον έχει γλείψει ένας απ’ αυτούς. Έτσι, δεν είχε να κάνει κάτι άλλο από τα βάψει και τα δικά του μαλλιά για να… πείσει τη γλυκιά του κόρη.

Φωτογραφία εξωφύλλου: NDP