Εν εξάλλω ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα γυρίσματα της νέας του εκπομπής: «Γιατί ρε γαμώτο τόσο κακία;»

Γρηγόρης Αρναούτογλου

""Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο" αναρωτιέται, μεταξύ πολλών άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα social media.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την προετοιμασία και τα γυρίσματα για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή που θα πάρει προσεχώς θέση στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο αγαπημένος παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί την οργή του για ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα από τα social media.

Έτσι, με ένα σύντομο απόσπασμα που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισήμανε χαρακτηριστικά τα εξής: «Βρίσκομαι σε ένα καταπληκτικό δάσος, θα σας δείξω. Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται εδώ. Και ενώ περπατάμε μέσα στο δάσος, που είμαστε μακριά πάρα πολύ, ήρθε ο τύπος και πέταξε την απλώστρα για τα ρούχα και την γλάστρα».

Δίχως να επιθυμεί να συνεχίσει τον λόγο του, εκφράζοντας με χαρακτηριστικό μορφασμό την απογοήτευση του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνόδευσε την εν λόγω δημοσίευση με ένα κείμενο γεμάτο νόημα.

«Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο… γιατί ρε γαμώτο τόσο κακία μίσος και έλλειψη αγάπης;» δηλώνει ο παρουσιαστής σε αυτή τη νέα του δημοσίευση στα social media.

Πηγή εικόνας: NDP Photo