Στον Γρηγόρη Μελά και το περιοδικό Τηλέραμα μίλησε η Φωτεινή Γεωργίου που αποκάλυψε πως είχε κόψει το κρέας, ως “αντίδραση στο έμφραγμα που είχε πάθει ο πατέρας μου”.
«Δεν μου αρέσει το κρέας, ειδικά το μοσχάρι, χωρίς να είμαι φανατική vegetarian. Τρώω που και που. Το έκοψα κάπου στα 18-19 μου, ως αντίδραση στο έμφραγμα που είχε πάθει ο πατέρας μου. Θεώρησα ότι έτσι θα ξορκίσω το “κακό” και όλα θα πάνε καλά. Τελικά έχασα τον πατέρα μου ύστερα από μερικά χρόνια, από ανακοπή», εξομολογήθηκε η Φωτεινή Γεωργίου.