Ελεονώρα Μελέτη: «Η τηλεόραση δεν θα κλείσει ποτέ για μένα, θα είναι ένα κομμάτι πάντα ανοικτό»

Ελεονώρα Μελέτη

«Είναι η δουλειά από την οποία βιοπορίζομαι εδώ και 25 χρόνια, μου δημιούργησε μια επαφή με τον κόσμο και βοήθησε να βρεθώ εδώ που είμαι τώρα», λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Για το κεφάλαιο «τηλεόραση», το οποίο όπως λέει δεν θα κλείσει ποτέ, απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Το κεφάλαιο «τηλεόραση» έχει κλείσει πλέον για σένα; Γνωρίζω ότι συζητούσες με το Mega για μια εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή.

Ισχύει ότι συζητούσαμε. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι να βρω τα πατήματά μου στα νέα μου καθήκοντα, να κάνω πράγματα και να αρχίσουν να ακούγονται. Χρειάζομαι χρόνο ώστε να ισορροπήσω και θέλω να είμαι καλή σε αυτό που κλήθηκα να κάνω. Έχω ξεκινήσει δυναμικά, εκλέχθηκα και για τη θέση συντονίστριας στην επιτροπή για τα δικαιώματα των γυναικών και της ισότητας φύλων, θέση επιπλέον ευθύνης, και έχω τεράστια όρεξη και όραμα.

Η τηλεόραση δεν θα κλείσει ποτέ για μένα, θα είναι ένα κομμάτι πάντα ανοικτό. Είναι η δουλειά από την οποία βιοπορίζομαι εδώ και 25 χρόνια, μου δημιούργησε μια επαφή με τον κόσμο και βοήθησε να βρεθώ εδώ που είμαι τώρα. Αν και πότε θα επιστρέψω τηλεοπτικά είναι κάτι που θα συζητήσουμε αργότερα, έχουμε χρόνο. Άρα, προς το παρόν, βάζουμε μια άνω τελεία. Ασυμβίβαστο πάντως δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και στο εξωτερικό.

Πηγή εικόνας: NDP