Ελένη Κρίτα: «Το «Παρά πέντε» σκεφτόμουν ότι μπορεί να κοπεί στα πρώτα πέντε επεισόδια»

Έλενα Κρίτα

"Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε τη σειρά και είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα" ομολογεί η Ελένη Κρίτα.

Με αφορμή τη συμμετοχή στην κωμική σειρά «VΙΠ Καλά Γεράματα» του ΑΝΤ1, η Ελένη Κρίτα έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για τη συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «Παρά πέντε».

Όταν διαβάζετε ένα σενάριο, καταλαβαίνετε αμέσως αν θα κάνει επιτυχία;

Όχι, καθόλου! Το «Παρά πέντε» σκεφτόμουν ότι μπορεί να κοπεί στα πρώτα πέντε επεισόδια. Όταν διάβασα το σενάριο, ξετρελάθηκα. Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά φοβήθηκα επειδή είχε σουρεαλιστικό χιούμορ. Ήταν μία παρέα από περίεργους και διαφορετικούς ανθρώπους, η οποία μπορεί να μην ενδιέφερε το κοινό. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν σίγουρη ότι θα πάει καλά η σειρά και με καθησύχαζε. Δεν είμαι καλή στις προβλέψεις και πάντα κρατάω… μικρό καλάθι.

Τι θυμάστε από τη θρυλική αυτή σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη;

Θυμάμαι πάρα πολλά και όμορφα πράγματα. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε αυτή τη σειρά και είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα. Θυμάμαι έντονα πάρα πολλές σκηνές, τα γέλια που κάναμε αλλά και το πολύ τρέξιμο και τα πολύωρα γυρίσματα. Το «Παρά πέντε» είναι μια δουλειά που όλους μας μάς έχει σημαδέψει.