Ελένη Καρακάση: «Μου έβαλαν τη ρόμπα, είχα τα σωληνάκια, κρύωνα και μου ζήτησε να βγάλουμε selfie»

Ελένη Καρακάση

"Ήμουν κίτρινη, αλλά δέχθηκα να βγάλουμε selfie. Δεν μπορούσα να της αρνηθώ" περιγράφει η Ελένη Καρακάση.

Με αφορμή τη σειρά Grand Hotel του ΑΝΤ1, η Ελένη Καρακάση παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και την πιο… ακραία στιγμή που ζήτησε θαυμάστρια της selfie!

Πως διαχειρίζεσαι την αναγνωρισιμότητα;

Δέχομαι πολλή αγάπη από τον κόσμο. Οι ρόλοι που έχω παίξει είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Τα πιο κακά σχόλια που μου έστελναν ήταν στο Twitter όταν έκανα το «Μαύρο ρόδο» και πέρυσι τους «Πανθέους».

Σας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση θαυμαστές;

Είναι ελάχιστες οι φορές που έχω έρθει σε δύσκολη θέση. Πριν δυο χρόνια έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο γυναικολογικής φύσεως που κράτησε πολλές ώρες. Όταν με πήγαν από την ανάνηψη στο δωμάτιο και οι νοσοκόμες μου έβαλαν τη ρόμπα, ενώ είχα τα σωληνάκια και κρύωνα, η μια ζήτησε να βγάλουμε selfie. Εγώ ρώτησα «τώρα; Όχι το απόγευμα;». Ήμουν κίτρινη, αλλά δέχθηκα να βγάλουμε selfie. Δεν μπορούσα να της αρνηθώ, γιατί οι άνθρωποι μας αισθάνονται κοντά τους. Θυμάμαι επίσης είχα τη μαμά μου στο νοσοκομείο σε μια πολύ σοβαρή στιγμή της. Την είχαμε πάει σε κωματώδη κατάσταση και μου ζητούσαν να βγάλω φωτογραφίες. Τότε δεν το έκανα γιατί ήμουν καταρρακωμένη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo