Ελένη Φιλίνη: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία, είναι ένας αριθμός»

Ελένη Φιλίνη

"Η ταυτότητα μπορεί σε δέκα ανθρώπους να είναι ίδια και βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες" επισημαίνει η Ελένη Φιλίνη.

Για την αγάπη που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο μίλησε η Ελένη Φιλίνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Παράλληλα, όμως, η γοητευτική πρωταγωνίστρια θυμήθηκε τι της είχε πει ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος για την ηλικία της.

Έχεις πάρει απεριόριστη αγάπη από το κοινό που σε ακολουθεί τόσα χρόνια, σήμερα τι σχόλια σου λένε όταν σε συναντούν στο δρόμο;

Ότι είμαι το Ελενάκι τους. Με νιώθουν δικό τους άνθρωπο. Πιστεύω ότι δεν είμαι καθόλου δήθεν, γι’ αυτό και έχω την αγάπη του κόσμου. Από μικρό παιδάκι κοίταζα πάντα ψηλά, μπροστά. Σημαντικό επίσης είναι ότι μου λένε πως έχω κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια την αξιοπρέπεια μου και ότι δεν αλλοιώθηκα στα μάτια τους.

Σταμάτησαν τα σάιτ να ασχολούνται με την ηλικία σου;

Δεν με νοιάζει καθόλου. Ένας αριθμός είναι. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία. Μου είχε πει και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, που ξεκίνησα μαζί του τότε: «Ελένη, μην λες την ηλικία σου. Όταν μεγαλώσεις θα λες εσύ την ηλικία σου, δεν θα σε πιστεύουν και θα σου βάζουν και πέντε χρόνια. Μην τη λες, ο καθένας θα λέει ό,τι θέλει για σένα». Ο χρόνος είναι σχετικός για όλους τους ανθρώπους. Η ταυτότητα μπορεί σε δέκα ανθρώπους να είναι ίδια και βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες.