Για την συμπεριφορά του στην κουζίνα, μίλησε ο Έκτορας Μποτρίνι, στο περιοδικό DownTown και στην Έρρικα Ρούσου.
Σου έχουν στείλει ποτέ πιάτο πίσω;
Μια και δυο φορές; Στο εστιατόριό μου, στην Κέρκυρα, μου έστελναν συνέχεια. Θυμάμαι ακόμα μία φορά που είχα βγάλει ένα εσκαλόπ εντελώς άψητο από τη μια μεριά.
Η κουζίνα έχει bullying;
Όχι βέβαια. Έχει αδρεναλίνη, πίεση. Έχει και ξύλο. Ειδικά παλαιότερα, που όλοι οι μάγειρες ήταν μεθυσμένοι και συνήθως αμόρφωτοι. Παλιά, αν ήσουν σκράπας στα μαθήματα, σε ρωτούσαν τι θα γίνεις όταν τελειώσεις στο σχολειό, «μάγειρας ή οικοδόμος». Μην κοιτάς τώρα που μπήκε η μαγειρική στην τηλεόραση και όλοι θέλουν να γίνουν Gordon Ramsay ή Άκης Πετρετζίκης.
Πού αποδίδεις το success story του Άκη;
Ο Άκης έχει ταλέντο και το δουλεύει πάρα πολύ. Παράλληλα, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη στιγμή. Έχει πιάσει όλο το φάσμα. Η μάνα μου, ας πούμε, λατρεύει τον Άκη. Με ρωτάει: «Πώς το φτιάχνεις αυτό;» και μετά μου λέει: «Καλά, άστο, θα μπω να δω πώς το κάνει ο Άκης». Φαντάσου, η μάνα μου μπαίνει και βλέπει τι κάνει ο Άκης. Τι να της κάνω; Να τα σπάσω όλα στο σπίτι;
Τι άποψη έχεις για τα blogs μαγειρικής;
Είναι ό,τι η παιδοφιλία για τον έρωτα. Πας εσύ με μένα ψευδώνυμο και αρχίζεις και με κράζεις στο TripAdvisor. Λες την αποψάρα σου και μετά τι;
Κατερίνα Καινούργιου: Κόβει την ανάσα με το αβυσσαλέο μπούστο της!