Έξαλλη η Super Κική: «Με άκουσε όλο το αεροδρόμιο, τσίριζα σαν να είμαι στα παρατράγουδα»

Super Κική

«Ντροπή απλά», είπε η Super Κική.

Την ταλαιπωρία που υπέστη στο αεροδρόμιο αποκάλυψε η Super Κική, με insta stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό. Όπως τόνισε η ίδια, είχε κλείσει εισιτήριο για να ταξιδέψει στη Χίο, ωστόσο, η αεροπορική εταιρία δεν την άφησε να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος.

«Ακούστε για την εταιρεία, έχει 40 θέσεις το αεροπλάνο; Αυτοί κλείνουν 50. Όποιος προλάβει είναι η φασούλα, δεν πάει να έχεις κλείσει εσύ εισιτήριο έναν χρόνο πριν, άμα οι τελευταίοι αργήσουν χάνουν τις θέσεις τους. Μπορεί να παίξει μια ακύρωση, να πάρουν τα λεφτά της ακύρωσης, να γεμίσει και η θέση όμως, μη πάει άδειο. Αυτοί που πάνε τελευταίοι… τον Πουλόπουλο! Όλος ο κόσμος ουρλιάζει, είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει.

Μου μιλούσαν με απάθεια, λες και τους συμβαίνει συνέχεια αυτό. Φαινόταν στην μούρη τους ότι το βιώνουν συνέχεια αυτό. Ντροπή απλά. Είναι νόμιμο αυτό που κάνουν. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, τέτοια απάθεια… Με άκουσε όλο το αεροδρόμιο, τσίριζα σαν να είμαι στα παρατράγουδα. Πήγα να πέσω κάτω. Εγώ θα πάω σήμερα στην Χίο, θα βρω αερόστατο και θα πάω», είπε η Super Κική.

Πηγή εικόνας: NDP