Έφη Παπαθεοδώρου για Στέφανο Κασσελάκη: «Έλα μωρέ τον τενεκέ, μην μου μιλάς γι’ αυτόν»

Έφη Παπαθεοδώρου

"Να επέμβει ο Αλέξης, δεν πρέπει να επιτρέψει σε έναν τενεκέ να καταστρέψει ό,τι είχε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια" τονίζει η Έφη Παπαθεοδώρου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Παπαθεοδώρου αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να εκφέρει άποψη τόσο για το τοπίο στον χώρο της αριστεράς όσο και για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Τον Στέφανο Κασσελάκη πως τον βλέπετε;

Έλα μωρέ τον τενεκέ, μην μου μιλάς γι’ αυτόν. Στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν άνθρωποι που είχαν αγωνιστεί και είχαν βάλει το κεφάλι τους στον ντορβά και ξαφνικά έρχεται ένας ανθρωπάκος από το πουθενά, ένας φιλόδοξος βλαξ που το παίζει ότι θα μας σώσει. Τι να μας σώσει, να σώσει τον εαυτό του πρώτα.

Είχατε ασχοληθεί κάποτε με την πολιτική;

Είμαι ταγμένη στην αριστερά. Με τον ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα. Τότε μου είχε ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας που τον αγαπώ, να βάλω το όνομα μου στην Καισαριανή σαν υποψήφια υποψήφια και το είχα κάνει. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγω ούτε και το ήθελα γιατί ήμουν μεγάλη, απλά για να βοηθήσω δέχθηκα. Πράγματι, γνώρισα εξαιρετικά παιδιά. Από εδώ και πέρα έχει γίνει μπάχαλο και θα έπρεπε ο Αλέξης να επέμβει για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Δεν πρέπει να επιτρέψει σε έναν τενεκέ να καταστρέψει ό,τι είχε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια.