Διονύσης Παπανδρέου: «Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να αποχωρήσω από τη Γη της Ελιάς»

Διονύσης Παπανδρέου

"Είμαι έτοιμος να εξελιχθώ υποκριτικά, κάνοντας το επόμενο βήμα" εξηγεί ο Διονύσης Παπανδρέου.

Με αφορμή την θεατρική του σύμπραξη με την Αφροδιτη Λιάντου, ο Διονύσης Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την απόφαση που πήρε να μην συνεχίσει στην καθημερινή σειρά του MEGA, «Γη της ελιάς».

Ήταν δύσκολη η απόφαση να αποχωρήσεις φέτος από το καστ της σειράς;

Δεν θα έλεγα ότι ήταν δύσκολη η απόφαση, γιατί την πήρα πριν από αρκετό καιρό, αρκετά συνειδητά. Όμως είναι δύσκολο το γεγονός ότι πρέπει να αποχωριστώ όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που έχω δεθεί μαζί τους. Ύστερα από τόσα χρόνια, τους αισθάνομαι πλέον σαν οικογένεια μου. Θέλω αυτό το «ταξίδι» να με οδηγήσει σε διάφορα μονοπάτια και να δω άλλα πράγματα, γι’ αυτό πήρα την απόφαση. Είμαι έτοιμος να εξελιχθώ υποκριτικά, κάνοντας το επόμενο βήμα.

Τι γεύση σου αφήνει αυτή η συνεργασία σου με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου, τη Βάνα Δημητρίου και τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς;

Αισθάνομαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Εδώ και τρία χρόνια, έχω μια εξαιρετική συνεργασία με όλους. Όταν πήρα μέρος στη «Γη της ελιάς», ήμουν αρκετά μικρός και βρισκόμουν στη μέση των σπουδών μου. Μπαίνοντας στη σειρά, συνειδητοποίησα ότι πραγματικά θέλω να ακολουθήσω τον χώρο της υποκριτικής τέχνης.