Δημήτρης Σταρόβας: Επέστρεψε στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Δημήτρης Σταρόβας

Βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνιση του ηθοποιού στην παράσταση "Άγαμοι Θύται - Best Ωχ".

Την επιστροφή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πραγματοποίησε ο Δημήτρης Σταρόβας, τέσσερις περίπου μήνες μετά τη νοσηλεία του στο Τζάνειο λόγω ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός βρέθηκε στην Κύπρο για τις ανάγκες της παράστασης «Άγαμοι Θύται – Best Ωχ», όπου έκανε μία guest εμφάνιση στο πλευρό των καλών του φίλων και συνεργατών.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/9) στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία και ο Δημήτρης Σταρόβας συμμετείχε στο έργο με την κιθάρα του. Βίντεο και στιγμιότυπα μοιράστηκε στα social media ο παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση.

«Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε. Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω», είχε αναφέρει ο Δημήτρης Σταρόβας σε πρόσφατο βίντεό του στα social media.