Δημήτρης Πανόπουλος: «Η σχέση που χτίσαμε με τη Ναταλία Γερμανού δεν τελειώνει με το τέλος της συνεργασίας»

Δημήτρης Πανόπουλος

"Από τη συνεργασία αυτή κατάφερα να μπω στον κόσμο της ψυχαγωγίας και να μάθω πολλά πράγματα" ομολογεί ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Με αφορμή τη νέα εκπομπή με τον Θανάση Πάτρα στον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Πανόπουλος έδωσε συνέντευξη αυτή την εβδομάδα στη Real life και την Πολυξένη Καραμίχα. Ο νεαρός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνεργασία που είχε τα προηγούμενα χρόνια με την Ναταλία Γερμανού.

Συνεργάστηκες με τη Ναταλία Γερμανού για αρκετά χρόνια. Ποια είναι η σχέση σας σήμερα;

Η Ναταλία μού έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετάσχω στο «Καλύτερα δε γίνεται». Ήταν η μετάβαση από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και με σιγουριά μπορώ να πω ότι δεν είναι καθόλου εύκολη αυτή η αλλαγή. Κυρίως γιατί στην ψυχαγωγία πρέπει να δείξεις κομμάτια του χαρακτήρα σου, ενώ στην ενημέρωση ως ρεπόρτερ πρέπει να μεταφέρεις μόνο γεγονότα.

Είναι άλλος κόσμος. Άρα από τη συνεργασία αυτή κατάφερα να μπω στον κόσμο της ψυχαγωγίας και να μάθω πολλά πράγματα. Είμαι ευγνώμων που συνεργαστήκαμε για τρία χρόνια και πιστεύω ότι χτίσαμε μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης, που φυσικά δεν τελειώνει με το τέλος της συνεργασίας.

Μετάνιωσες ποτέ για την απόφαση σου να ασχοληθείς με την ψυχαγωγία;

Καθόλου. Νομίζω ότι το infotainment αποτυπώνει καλύτερα το ποιος είμαι. Ο συνδυασμός, δηλαδή, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Και στη ζωή μου μπορώ να βρω ενδιαφέρον και στα δύο. Δεν είμαστε μονοδιάστατοι άνθρωποι, άρα θα έλεγε κάποιος ότι είναι το πιο λογικό να υπάρχουν εκπομπές που τείνουν να γίνουν infotainment. Σε πραγματικές συνθήκες όμως είναι δύσκολο να φτιάξεις το σύνολο που θα το υπηρετήσει αυτό το είδος. Από τη μικρή μου εμπειρία νομίζω ότι, εάν αυτή η συνταγή δεν δέσει, κινδυνεύεις να εκτεθείς.