Δημήτρης Ουγγαρέζος για βίντεο Λιάγκα – Αντωνά: «Ντράπηκα, δεν έχω δει τίποτα πιο αδιάκριτο»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Μη βαφτίζουμε την – με το ζόρι – έκθεση της ιδιωτικής ζωής των άλλων στη δημοσιότητα χωρίς τη συναίνεσή τους ως δημοσιογραφία».

Τα πλάνα του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά από τις κοινές διακοπές τους στη Μύκονο σχολίασε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε κείμενό του στο Youfly. Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, που τα τελευταία χρόνια δεν διατηρεί καθόλου επαφές με τον πρώην συνεργάτη του, θέλησε αυτή τη φορά να τον υπερασπιστεί όσον αφορά την αδιάκριτη στάση που κρατούν ορισμένες φορές οι ρεπόρτερς απέναντι σε διάσημα πρόσωπα.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες από τη Μύκονο

«Ότι, ειλικρινά, δεν έχω δει τίποτε πιο αδιάκριτο απ’ το βίντεο Λιάγκα – Αντωνά στη Μύκονο. Μη βαφτίζουμε την – με το ζόρι – έκθεση της ιδιωτικής ζωής των άλλων στη δημοσιότητα χωρίς τη συναίνεσή τους, ως δημοσιογραφία και την ιδιοτελή αγένεια ως «παπαρατσικό». Τέτοια πλάνα, χωρίς την άδεια των ανθρώπων που εμπλέκονται και, απλώς βγήκαν για φαγητό δε δικαιολογούνται επειδή η επαγγελματική τους ζωή κινείται στη Δημόσια Σφαίρα», γράφει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Αλλά, ούτε κι εμείς δικαιολογούμαστε να τα «κρυφοκοιτάμε» απολαμβάνοντας ενοχικά το τάισμα των κατώτερων ενστίκτων που ως άνθρωποι έχουμε. Ντράπηκα για την αδιακρισία, στεναχωρήθηκα για τον εαυτό μου που κατάντησε να παρακολουθεί τις ιδιωτικές στιγμές δυό ανθρώπων και προβληματίστηκα που βαφτίστηκε η «βίαιη» παρέμβαση στην ιδιωτικότητα με σκοπό το κέρδος, ως αποκλειστικότητα και ρεπορτάζ», συμπλήρωσε κλείνοντας το σχόλιό του ο παρουσιαστής.