Δημήτρης Κατριβέσης: Νέο βήμα στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο με τη Μαριάντα Πιερίδη;

Δημήτρης Κατριβέσης

Ο γνωστός σεφ φαίνεται πως διατηρεί σχέση με το νεαρό μοντέλο, Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης και η Μαριάντα Πιερίδη έχουν επιλέξει εδώ και αρκετούς μήνες να χαράξουν χωριστούς δρόμους στον μέχρι πρότινος κοινό τους έγγαμο βίο. Ο γνωστός σεφ και η τραγουδίστρια φαίνεται πως δεν κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση στην οποία είχαν μπει κι έτσι θεώρησαν ως ιδανικότερη λύση να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Μάλιστα, η Μαριάντα Πιερίδη δείχνει να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Πάνου Ιωάννου, με τον οποίο κάνουν πλέον συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Την ίδια ώρα, νέα σελίδα στα προσωπικά του φαίνεται να έχει κάνει και ο Δημήτρης Κατριβέσης. Ο γνωστός σεφ, που το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει την κουζίνα ενός εστιατορίου στη Σαντορίνη, έχει έρθει κοντά με το νεαρό μοντέλο, Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου για τη RealLife, η ξανθιά καλλονή πηγαινοέρχεται αρκετά συχνά στο νησί και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ειδύλλιο με τον επιτυχημένο μάγειρα.

Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους επιλέγουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους προς το παρόν και να μη μοιράζονται δημόσια τις προσωπικές τους στιγμές, θέλοντας να δώσουν χρόνο στη νέα σχέση που πάει να προκύψει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.