Δημήτρης Γιώτης: «Βαρέθηκα να προσπαθώ να αλλάξω την εικόνα των άλλων για μένα»

Δημήτρης Γιώτης

"Βαθιά μέσα μου είμαι μοναχικός, στα όρια του καταθλιπτικού. Έχω μια βαθιά λύπη που προσπαθώ να ξορκίζω συνέχεια" ομολογεί ο Δημήτρης Γιώτης.

Δημήτρης Γιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο  Παναγιώτη Βαζαίο όπου και μίλησε για όλα. Ανάμεσα σε άλλα, δε, ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι της πατρότητας όσο και σε εκείνο των σκοτεινών του στιγμών.

Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασες, εσύ πως είσαι πλέον σαν μπαμπάς;

Έγινα αυτό που δεν είχα: μπαμπάς! Όσο ήταν εν ζωή είχα παράπονα και αναπάντητες ερωτήσεις. Τώρα που έφυγε, κατάλαβα πως αυτό το μάθημα, του πως να είμαι σαν μπαμπάς, από εκείνον το πήρα, μπορεί επίπονα, μπορεί δύσκολα και αιματηρά, όμως του χρωστάω το ότι θέλω ο Γιάννης να έχει πλάτη, σιγουριά και ασφάλεια. Συναισθήματα που δεν είχα. Έζησα στον φόβο και την απόρριψη. Όταν σε έχει απορρίψει ο ίδιος σου ο πατέρας, όλα τ’ άλλα…

Ο Δημήτρης έχει σκοτεινές πλευρές του εαυτού του;

Είμαι ιδιαίτερα κλειστός. Μοναχικός. Φαίνομαι κοινωνικός, χαμογελαστός, έξω καρδιά και party animal. Και είμαι αλλά είναι, αν θες, ο τρόπος να κρύβω τα βαθύτερα συναισθήματα μου. Βαθιά μέσα μου είμαι μοναχικός, στα όρια του καταθλιπτικού. Έχω μια βαθιά λύπη που προσπαθώ να ξορκίζω συνέχεια. Μέσα στη βαβούρα του κόσμου όλου φεύγω, χάνομαι, σαν να μην μπορώ να με εντάξω. Σε μια εποχή του φαίνεσθαι, νιώθω χαμένη υπόθεση να πω τη δική μου ιστορία, ξέρεις καμιά φορά τα σημαντικά σου γεγονότα χάνουν την αξία τους στα χείλη των άλλων. Ο καθένας έχει φτιάξει μια ιστορία για σένα, για μένα που τον εξυπηρετεί στο να σε βάλει στο κουτάκι που τον βολεύει. Βαρέθηκα να προσπαθώ να αλλάξω την εικόνα των άλλων για μένα. Όποιος καταλάβει!