Δέσποινα Μοιραράκη: «Δεν είχα χρήματα να επενδύσω σε εμπόρευμα αλλά ούτε τη γνώση»

Δέσποινα Μοιραράκη

"Σήμερα είμαι ένας από τους πέντε ανθρώπους παγκοσμίως που γνωρίζει τι σημαίνει χειροποίητο χαλί" δηλώνει η Δέσποινα Μοιραράκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του Cash or Trash αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική της διαδρομή και στη σύνδεση με τη λογική.

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχες πει ότι πέρασες δια πυρός και σιδήρου μέχρι να εδραιωθείς.

Φυσικά. Τότε δεν είχα χρήματα να επενδύσω σε εμπόρευμα, αλλά ούτε τη γνώση. Σήμερα είμαι ένας από τους πέντε ανθρώπους παγκοσμίως που γνωρίζει τι σημαίνει χειροποίητο χαλί. Ξεκίνησα με το κλασικό και πια έχω προχωρήσει στο μοντέρνο και μάλιστα στα custom-made χειροποίητα χαλιά. Δηλαδή, μου δίνεις ένα σχέδιο που θέλεις κι εγώ μπορώ να σου κατασκευάσω χειροποίητο χαλί όπως το έχεις φανταστεί.

Πρόσφατα η επιχείρηση μου ανέλαβε όλο το Four Seasons στην Ελλάδα και τα τρία πρότζεκτ που έχουν custon-made χαλιά από τη Μοιραράκη. Σύντομα θα ταξιδέψω στο Αμάλφι, όπου θα βραβευτώ για την custom-made production στο μοντέλο χειροποίητο χαλί. Η επιχείρηση μου συγκαταλέγεται στις καλύτερες στην Ευρώπη στον συγκεκριμένο τομέα.

Στη ζωή σου ακολούθησες περισσότερο την καρδιά σου ή τη λογική;

Στις ανθρώπινες σχέσεις ακολουθώ πάντα αυτό που θέλει η καρδιά μου. Στη δουλειά όμως πρέπει να εξετάζεις και άλλα δεδομένα για να προχωράς. Να βασίζεται και στη λογική.

Πηγή εικόνας: NDP Photo