Δάνης Κατρανίδης: Η συγκινητική αφιέρωση από την Κάτια Δανδουλάκη πάνω στη σκηνή

Δάνης Κατρανίδης

«Η ελπίδα μας και η ευχή μας είναι, να είναι μέσα στο φως, όπως του αξίζει».

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών άφησε ο Δάνης Κατρανίδης. Ο σπουδαίος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και περίπου 2μιση χρόνια. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με σχετική του ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Κυριακής (1/9).

Πλήθος συναδέλφων αποχαιρέτησαν τον Δάνη Κατρανίδη με συγκινητικές δημοσιεύσεις που έκαναν στη μνήμη του μέσα από τα social media, ενώ η εξόδιος ακολουθία για τον αείμνηστο ηθοποιό θα τελεστεί το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης (5/9).

Η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία είχε συνεργαστεί στενά με τον Δάνη Κατρανίδη στο παρελθόν, τού αφιέρωσε την πρόσφατη παράσταση που έδωσε («Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου») στο θέατρο Ορέστης Μακρής στη Χαλκίδα. Εκεί η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον καλό της συνάδελφο και φίλο, λέγοντας:

«Από τους πιο αγαπημένους συναδέλφους, που είχαμε ποτέ. Η ελπίδα μας και η ευχή μας είναι, να είναι μέσα στο φως, όπως του αξίζει. Ας είμαστε όλοι γεροί, να είμαστε καλά».

Μετά τα συγκινητικά της λόγια, το κοινό και και οι συνάδελφοί της πάνω στην σκηνή την αποθέωσαν με το χειροκρότημά τους.