Δανάη Μπάρκα: «Νιώθω άβολα όταν με αντιμετωπίζουν ως celebrity»

Δανάη Μπάρκα

"Στα 20 που ξεκινάς, μπορεί να έχεις μια ματαιοδοξία, τα ψωνίσματα ή τις αλαζονικές μας τάσεις" εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη. Μέσα σε όλα, δε, η παρουσιάστρια της μεσημβρινής πλέον ζώνης του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε στη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας.

Επιδίωξες να γίνεις αυτό που λέμε «celebrity», να σε γνωρίζουν όλοι στον δρόμο;

Δεν νιώθω καθόλου celebrity. Δεν θα με δεις σε κοσμικά καλέσματα. Πέρσι δεν πήγα ούτε στην πρεμιέρα της μαμάς μου. Μπορεί να ανεβάσω ένα story από την επίσημη πρεμιέρα ενός φίλου χωρίς να είμαι εκεί.

Νιώθεις άβολα με τις κάμερες;

Άβολα νιώθω όταν με αντιμετωπίζουν ως celebrity. Στα 20 που ξεκινάς, μπορεί να έχεις μια ματαιοδοξία, τα ψωνίσματα μας ή τις αλαζονικές μας τάσεις, και προφανώς αυτό σε θαμπώνει στην αρχή. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο θέατρο, συνειδητοποίησα ότι είμαι πιο καλά αν βγω με τους φίλους μου και κάνουμε ό,τι τρέλα μας κατέβει, παρά αν πάω σε ένα κοσμικό κάλεσμα που ξέρω ότι θα αναπαραχθεί. Ακόμα κι αν μπορεί να κάνει καλό στη δουλειά μου, με κάνει να αισθάνομαι αμήχανα.