Δανάη Μπάρκα για Βίκυ Σταυροπούλου: «Μπερδευόταν, είχε αγχωθεί και το έμαθα και γω μαζί της»

Δανάη Μπάρκα

"Ποιος να το περίμενε τότε; Μανούλα μου" γράφει, με τρυφερότητα, η Δανάη Μπάρκα στα social media για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Μια όμορφη παιδική της ανάμνηση θέλησε η Δανάη Μπάρκα να μοιραστεί μέσα από τα social media, το απόγευμα της Κυριακής, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε η επανάληψη της επιτυχημένης σειράς «Είσαι το ταίρι μου» στο Μεγάλο Κανάλι, στην οποία και πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA ανέβασε μια ιστορία με ένα απόσπασμα στο οποίο τραγουδούσε η ηρωίδα που ερμήνευε τότε η μητέρα της. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που έπρεπε να κάνει αυτό το γύρισμα. Πήγαινα 5η δημοτικού. Γυρνούσαμε από τα αγγλικά και με πήγαινε στην γιαγιά» γράφει χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

«Ακούγαμε στο μικρό λευκό αυτοκινητάκι μας, σε επανάληψη, το τραγούδι μέχρι να μάθει τα λόγια. Μπερδευόταν, είχε αγχωθεί και μαζί της το έμαθα κι εγώ».

«23 χρόνια μετά, όταν ακούμε αυτό το τραγούδι, σκεφτόμαστε – νομίζω όλοι – αυτή τη σκηνή κι όπου πάμε της το αφιερώνουν. Ποιος να το περίμενε τότε; Μανούλα μου» καταλήγει, με τρυφερότητα, η Δανάη Μπάρκα σε αυτή τη νέα της ιστορία για την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου στα social media.