Χρήστος Νικολόπουλος: «Προβληματίστηκα στην αρχή με την πρόταση για την εκπομπή»

Χρήστος Νικολόπουλος

"Είναι πολύ κουραστική διαδικασία ένα γύρισμα λόγω του ότι παίρνει πολλές ώρες" εξηγεί ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Με αφορμή τις καλοκαιρινές του συναυλίες, που θα κορυφωθούν στο Ηρώδειο, ο Χρήστος Νικολόπουλος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο ένθετο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Μεταξύ άλλων, δε, ο έμπειρος μουσικοσυνθέτης μίλησε για την τηλεοπτική του εμπειρία σε μουσικές εκπομπές αλλά και για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί το «Νύχτα στάσου» την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ.

Τα τελευταία χρόνια μπήκε στη ζωή σας και η τηλεόραση, αρχικά μέσω της «Αυλής των χρωμάτων» και έπειτα του «Νύχτα στάσου», δυο μουσικών εκπομπών. Πήρατε εύκολα την απόφαση να αναλάβετε ρόλο τηλεοπτικού οικοδεσπότη;

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα λίγο στην αρχή. Μετά όμως, αφού μου εξήγησαν πως θα είναι η εκπομπή, τι θα κάνουμε εκεί, ότι εμείς θα διαλέγουμε τα θέματα για τα τραγούδια, πήρα την απόφαση να πάω γιατί το είδος του τραγουδιού που παρουσιάζαμε ήταν αυτό που με εκπροσωπεί και είχα να πω ιστορίες. Γι’ αυτό το έκανα και πήγαμε καλά, δόξα τω Θεώ.

Είναι κάτι που θέλετε να συνεχίσετε τις επόμενες σεζόν;

Θα το δούμε αυτό, θα πρέπει να δω και τις βιολογικές μου δυνατότητες γιατί είμαι μεγάλος. Είναι πολύ κουραστική διαδικασία ένα γύρισμα λόγω του ότι παίρνει πολλές ώρες.

Πηγή εικόνας: NDP Photo