Zappit

Χρήστος Μάστορας: Η πρώτη απάντηση μετά την ακύρωση της εμφάνισής του με τη Μαρινέλλα

"Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο  θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία".

Μία ξεχωριστή εμφάνιση στο πλευρό της Μαρινέλλας επρόκειτο να κάνει ο Χρήστος Μάστορας. Η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού θα δώσει μία λαμπερή συναυλία το βράδυ της Τετάρτης (25/9) στο Ηρώδειο, έχοντας δίπλα της τον Αντώνη Ρέμο.

Μαρινέλλα: Έθεσε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Το θέμα συζητήθηκε λεπτομερώς νωρίτερα σήμερα στις πρωινές εκπομπές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «αποκλεισμό» του τραγουδιστή από την ίδια τη Μαρινέλλα, όταν εκείνος δεν εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη πρόβα που είχαν στο ιστορικό θέατρο.

Το περιβάλλον του τραγουδιστή επικαλέστηκε αδιαθεσία, γεγονός που λίγες ώρες μετά επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram.

«Είχα τη μεγάλη τιμή, η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στην δεύτερη πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας.

Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο  θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.