Χριστίνα Μάνη: «Τα παράτησα πολύ γρήγορα, δεν με γέμιζαν οι ρόλοι που μου έδιναν τότε»

Χριστίνα Μάνη

"Και τώρα να έρχονταν και να μου έλεγαν "παίξε σε αυτή την τεράστια ταινία", θα έλεγα όχι" ομολογεί η Χριστίνα Μανή.

Η Χριστίνα Μάνη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και την δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή ηθοποιός και μουσικός αναφέρθηκε σε όσα βίωσε στο Λος Άντζελες αλλά και στην απόφαση που πήρε να αφήσει για πάντα πίσω τον χώρο της υποκριτικής.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Μάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο Λος Άντζελες έκανα μαθήματα υποκριτικής και αργότερα μουσικής. Μου άρεσε πάρα πολύ να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή αλλά δεν ένιωθα το ίδιο όταν πήγαινα στις οντισιόν. Δεν με συνέπαιρνε. Το θέατρο αγαπούσα, όχι τον κινηματογράφο».

Έπαιξες όμως σε κάποιες ταινίες.

Έκανα ένα γρήγορα πέρασμα σε ανεξάρτητες ταινίες, σε κάποιες συμμετείχαν και γνωστοί ηθοποιοί. Δυο κουβέντες έλεγα μόνο σε μια – δυο σκηνές. Τα παράτησα πολύ γρήγορα.

Γιατί; Τι δεν σου άρεσε;

Πήγα στο Λος Άντζελες για να ψαχτώ. Ήμουν πολύ μικρή, μόλις 20 χρονών. Δεν ήξερα τι θέλω. Εγώ φανταζόμουν ότι θα πάω και θα κάνω θέατρο, όπως στο Λονδίνο όπου μου έδιναν να μελετήσω Σαίξπηρ. Αλλά εκεί ήταν το κέντρο του κινηματογράφου. Δεν μου άρεσαν και οι ρόλοι που μου έδιναν τότε. Ήμουν πάντα η σέξι κοπέλα. Δεν μου έδινε κάτι αυτό, δεν με γέμιζε. Και κατέληξα ότι δεν με ενδιαφέρει να γίνω ηθοποιός. Δηλαδή και τώρα να έρχονταν και να μου έλεγαν «παίξε σε αυτή την τεράστια ταινία», θα έλεγα όχι.