Χάρης Ρώμας: «Yπάρχει το περιθώριο να βρεθεί ο σύντροφος που θα αισθανθώ ότι θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος»

Χάρης Ρώμας

«Λέω στους γύρω μου, ειδικά στους νεότερους, ότι είναι μεγάλη απώλεια να μη ζήσεις το ερωτικό πάθος», λέει ο Χάρης Ρώμας.

Για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τα σχέδιά του στο Χαλάνδρι, απάντησε ο Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου.

Έχεις κάνει μεγάλες επιτυχίες στα επαγγελματικά σου. Στην προσωπική σου ζωή πέτυχες;

Νιώθω ότι σε όλα τα επίπεδα έχω το περιθώριο μπροστά μου να παλέψω για να εξελιχθεί το κομμάτι αυτό ακόμα περισσότερο. Φυσικά και θέλω και στο προσωπικό επίπεδο, το οποίο ήταν πολυσύνθετο και σημαντικό. Έχω ζήσει μεγάλους και ανεπανάληπτους, θυελλώδεις έρωτες κι έχω πληγωθεί και πάρα πολύ, κι έχω πληγώσει άθελά μου, και σίγουρα θα έλεγα σε όλους ότι όποιος δεν έχει ζήσει έντονα έρωτες, χάνει.

Αλλά υπάρχει το περιθώριο για να βρεθεί ο σύντροφος που θα αισθανθώ ότι θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος. Λέω στους γύρω μου, ειδικά στους νεότερους, ότι είναι μεγάλη απώλεια να μη ζήσεις το ερωτικό πάθος. Και το έχω νιώσει, και το έχω βιώσει, και το έχω πληρώσει, αλλά τώρα θα ήθελα να ζήσω και την απόλυτη συντροφικότητα. Αν και την έχω ζήσει κι αυτήν. Έχω κάνει σχέσεις πάνω από δέκα χρόνια. Θα δείξει… Νιώθω ότι θα συμβεί κι αυτό.

Ποια είναι τα σχέδιά σου;

Στο Χαλάνδρι είμαι αρχηγός της αντιπολιτευτικής παράταξης και κάνουμε αντιπολίτευση έτσι όπως πρέπει. Κάνω αντιπολίτευση συνειδητή και σκληρή, έτσι όπως οφείλω, γιατί πήρα με την πρώτη φορά χιλιάδες ψήφους και το σέβομαι, κι έχω αίσθημα ευθύνης, κι αυτοί οι άνθρωποι έχουν αναφορά σε μένα, καθώς παίρνω δεκάδες μηνύματα καθημερινά, και ζητάνε και περιμένουν πράγματα από εμάς.

Παράλληλα, επιλέχτηκα και ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και Νεολαίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). Πραγματικά, είναι κάτι που με γεμίζει και με χαροποιεί. Δηλαδή, ασχολούμαι πολύ ενεργά με το κομμάτι του πολιτισμού και της νεολαίας. Μου αρέσει πολύ. Και είμαι πάντα δυναμικά στις επάλξεις για το Χαλάνδρι, κι ας μη βγήκα δήμαρχος. Κάνω το καθήκον μου.

Πηγή εικόνας: NDP