Χάρης Δούκας: Παντρεύεται την αγαπημένη του μετά τις εκλογές

Χάρης Δούκας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθούν ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως μεταδίδει το σχετικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα OnTime, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επισημοποιήσει τη σχέση με την αγαπημένη του σύντροφο αμέσως μετά τις εσωκομματικές εκλογές που έχουν προαναγγελθεί μέσα στο φθινόπωρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες εκλογές θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου και οι δεύτερες την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Ο Χάρης Δούκας, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, εκτός από τις υποχρεώσεις του στον Δήμο της Αθήνας πραγματοποιεί και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.

Από την άλλη, η Γεωργία Πολυτάνου είναι διεθνολόγος και «ήρεμη δύναμη» όπως την αποκαλούν, αφού στηρίζει δυναμικά τον σύντροφό της αλλά πάντα διακριτικά.

Το ζευγάρι θα τελέσει θρησκευτικό γάμο και κατά πάσα πιθανότατα στην Θήβα, απ’ όπου κατάγεται και η νύφη. Βέβαια, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο το μυστήριο να γίνει σε κάποια εκκλησία της Αθήνας, ενώ διαψεύδεται το ενδεχόμενο του πολιτικού γάμου, όπως είχε αρχικά γραφτεί.

Ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Γκάζι και, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, υπάρχει η επιθυμία να μετακομίσουν ακόμη πιο κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο αυτό θα συμβεί μετά τον γάμο, ο οποίος αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι το τέλος του χρόνου.