Zappit

Χάρης Δούκας: Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Πολυτάνου

Διαβάστε περισσότερα...

Τα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισε να ανέβει ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας το βράδυ του Σαββάτου πλάι στην εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Πολυτάνου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει τον γάμο του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη, στη Θήβα, έχοντας αγαπημένα πρόσωπα κοντά του. Μάλιστα, μετά από τον θρησκευτικό τους γάμο, ο Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου θα υποδέχονταν τους καλεσμένους τους σε κτήμα στις Αφίδνες.

Όπως έγινε γνωστό, για το μυστήριο που τελέστηκε στον τόπο καταγωγής της νύφης, οι κουμπάροι του ζευγαριού είναι τρεις. Μια στενή φίλη της νύφης, Γεωργίας Πολυτάνου και δυο καλοί φίλοι του δημάρχου Αθηναίων ενώ οι καλεσμένοι του ζευγαριού έφτασαν τους 1100 στον αριθμό.

Από τους καλεσμένους, ασφαλώς, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν πολλά σημαντικά πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ, την ηγεσία του οποίου και διεκδίκησε μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Δεν έχω κάνει πολλά, έχει ασχοληθεί περισσότερο η Γεωργία. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και νομίζω θα πάνε όλα περίφημα. Έχω λίγο άγχος, αλλά κυρίως πολλή χαρά, αυτή κυριαρχεί» εξομολογήθηκε, με χαμόγελο, ο Χάρης Δούκας λίγες ώρες πριν από τον θρησκευτικό του γάμο στην κάμερα της εκπομπής Weekenders στον ΑΝΤ1.

Πηγή εικόνων: Eurokinissi