Χαρά Μάτα Γιαννάτου: «Ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, όταν το είπα, είχα τη στήριξη από την οικογένεια μου»

Χαρά Μάτα Γιαννάτου

"Σε μεγαλύτερη ηλικία άρχισα να το εκφράζω, στη φάση που ψάχνουμε τι θα κάνουμε στη ζωή μας" τονίζει η Χαρά Μάτα Γιαννάτου.

Λίγο πριν την δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Διάφανη Αγάπη» του Alpha, η Χαρά Μάτα Γιαννάτου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημείωσε το «Κόκκινο ποτάμι» αλλά και στην απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής.

Σας έχουμε απολαύσει σε εξαιρετικές σειρές, όπως το «Κόκκινο ποτάμι». Είχατε καταλάβει εξαρχής ότι θα ξεχωρίσει;

Δεν ξέρω αν είναι ένστικτο, αλλά είχα αισθανθεί, όταν μου έγινε η πρόταση, ότι μου ταιριάζει ο ρόλος. Αγάπησα την ιστορία, εμπιστεύτηκα πάρα πολύ τον Μανούσο Μανουσάκη και γνώριζα ήδη πολλούς από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα.

Προέρχεστε από καλλιτεχνική οικογένεια, ο πατέρας σας, ο Νίκος Γιαννάτος είναι τραγουδιστής, μουσικό και υπήρχε μέλος των Πυξ Λαξ. Είχατε αποφασίσει από νωρίς να ασχοληθείτε με τον χώρο της τέχνης;

Ναι. Επίσης, ο Γερμανούς παππούς μου ήταν ηθοποιός οπότε είχα την επαφή με το επάγγελμα του ηθοποιού και είχα αποφασίσει από πολύ μικρή να ασχοληθώ με αυτό, αλλά δεν το έλεγα. Ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί. Σε μεγαλύτερη ηλικία άρχισα να το εκφράζω, στη φάση που ψάχνουμε τι θα κάνουμε στη ζωή μας.

Όταν το είπα, είχα τη στήριξη από την οικογένεια μου. Η μητέρα μου είχε εργαστεί στο θέατρο, ο πατέρας μου είναι μουσικός και ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Συγχρόνως, γνώριζα εξαρχής τις δυσκολίες της απόφασης μου να ακολουθήσω ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo