Can Yaman: Γιατί ο Τούρκος ηθοποιός διέγραψε όλα τα προφίλ του από τα social media;

Can Yaman

Τι συμβαίνει με τον Τούρκο καλλονό;

Ο Can Yaman έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Φτερωτός Θεός», που προβλήθηκε σε δεκάδες σειρές παγκοσμίως και σχεδόν εν μία νυκτί η φήμη του ξεπέρασε τα σύνοτρα της Τουρκίας. Ο 34χρονος καλλονός τραβά τα βλέμματα σε κάθε του εμφάνιση, ενώ και η προσωπική του ζωή απασχολεί αρκετά συχνά τα media της γείτονος χώρας.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί η απόφαση του Can Yaman να διαγράψει όλους τους λογαριασμούς του από τα social media, όπου είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια ακολούθους. Τι συμβαίνει με τον Τούρκο ηθοποιό;

Δημοσίευμα του αμερικανικού Hola υποστηρίζει ότι η απόφαση του 34χρονου ηθοποιού και δικηγόρου να αποσυρθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδέεται με την ίδρυση του κοινοφελούς οργανισμού “Can Yaman for Children”., που στόχο του έχει να δώσει στα παιδιά και στους νέους την ευκαιρία να χτίσουν ένα επιτυχημένο μέλλον.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αφιερώνει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του εκεί και άτομα από το περιβάλλον του αναφέρουν πως η αποχή του από τα social media οφείλεται στην τεράστια πίεση που αισθανόταν από τους θαυμαστές του, οι οποίοι συχνά δεν δίσταζαν ακόμη και να τον παρενοχλούν.

Το τελευταίο διάστημα ο Can Yaman πραγματοποιεί γυρίσματα για τη σειρά «Sandokan» στην Ιταλία. Πρόκειται για ένα remake βασισμένο στον φανταστικό πειρατή που δημιούργησε ο Emilio Salgari.