Αθηνά Καμπάκογλου: «Στη δική μου περίπτωση το τέλος ήρθε με έναν απαράδεκτο και ανέντιμο τρόπο»

Αθηνά Καμπάκογλου

"Φυσικό επόμενο ήταν να υπάρξουν αντιδράσεις για την εκπομπή από τον κόσμο και τους καλλιτέχνες" τονίζει η Αθηνά Καμπάκογλου.

Η Αθηνά Καμπάκογλου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική μουσική της εκπομπή και το απρόσμενο φινάλε της πριν από περίπου έναν χρόνο.

Επί μια πενταετία παρουσιάζατε και είχατε την αρχισυνταξία της «Αυλής των χρωμάτων», ενός προγράμματος που ξεχώρισε στη συχνότητα της ΕΡΤ 2. Σας λείπει η εκπομπή;

Όλα τα πράγματα τελειώνουν σε αυτή τη ζωή, ακόμη και εμείς οι ίδιοι περαστικοί είμαστε. Στη δική μου περίπτωση το τέλος ήρθε με έναν απαράδεκτο και ανέντιμο τρόπο, και αυτό στηλιτεύτηκε, εφόσον η εκπομπή είχε πάρει επίσημα έγκριση για την επόμενη σεζόν και γνώριζε αξιοσημείωτη επιτυχία, φυσικό επόμενο ήταν να υπάρξουν αντιδράσεις από τον κόσμο και τους καλλιτέχνες.

Εκ των υστέρων σας λέω ότι πολύ καλά έγινε και σταμάτησε η εκπομπή, διότι είχα να αντιμετωπίσω σοβαρότερα θέματα. Έχασα τον πατέρα μου τον Απρίλιο έπειτα από πολύμηνη ταλαιπωρία και μου δόθηκε η ευκαιρία να τον φροντίσω όπως ήθελα και κατόρθωσα να είμαι δίπλα του στις δύσκολες στιγμές. Οι άνθρωποι μας είναι πολύ σημαντικοί από οποιαδήποτε εκπομπή και οποιαδήποτε αρχισυνταξία. Αυτό με ανακουφίζει και μου δίνει τη δύναμη να πάω παρακάτω. Δεν είμαστε μόνο επαγγελματίες σε αυτή τη ζωή.