Αθηνά Καμπάκογλου: Η απάντηση όλο νόημα για τη συνεργασία με τον Χρήστο Νικολόπουλο

Αθηνά Καμπάκογλου

Η γνωστή παρουσιάστρια επιβεβαιώνει με τον τρόπο της τις τεταμένες σχέσεις με τον μουσικοσυνθέτη.

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Βαζαίο και το περιοδικό Λοιπόν έδωσε η Αθηνά Καμπάκογλου. Η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της στον δημοσιογράφο, μιλώντας μεταξύ άλλων για την εμπειρία της από την «Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ.

Ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη σας στιγμή τηλεοπτικά;

«Πολλές, υπάρχουν εκπομπές που πραγματικά καμαρώνω, η «Αυλή των Χρωμάτων» έγραψε τη δική της ιστορία. Αυτό που με ξάφνιασε, γιατί δεν το περίμενα, ήταν η αγάπη που εισέπραξα μετά το τέλος της εκπομπής. Με σταμάτησαν πολλοί άνθρωποι στο δρόμο, μου έστειλαν πολλά ιδιωτικά και δημόσια μηνύματα στήριξης, βίωσα πολλές και ζεστές εκδηλώσεις αγάπης. Από τον κόσμο και από τους καλλιτέχνες», απαντά η Αθηνά Καμπάκογλου.

«Πραγματικά δεν το περίμενα και οφείλω να ομολογήσω ότι το χάρηκα πολύ. Κοίτα να δεις τελικά την αγάπησε ο κόσμος την «Αυλή» μας», παραδέχεται η γνωστή παρουσιάστρια για το μουσικό πρόγραμμα στη Δημόσια Τηλεόραση που έριξε αυλαία πέρσι.

Ωστόσο, η Αθηνά Καμπάκογλου, σε ερώτηση για τη συνεργασία της στην «Αυλή των Χρωμάτων» με τον μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο, προτίμησε να μην απαντήσει, επιβεβαιώνοντας την τεταμένη σχέση με την οποία έληξε η μεταξύ τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Πως ήταν η συνεργασία σας με τον Χρήστο Νικολόπουλο στην «Αυλή»;

«Ουδέν σχόλιο», αρκέστηκε να πει με νόημα η Αθηνά Καμπάκογλου.